image description

Despre Fronius

Fondată de Günter Fronius în 1945 în Austria în Pattenbach, unde au fost inițial fabricate încărcătoare de baterii și transformatoare de sudură. În ceea ce privește tehnologia fotovoltaică, compania noastră are o vechime de mai mult de 20 de ani. În 1992 a fost înființat Departamentul pentru Energie și Mediu, care sa ocupat de unitățile fotovoltaice și sistemele de încărcare a bateriilor.

După trei ani de dezvoltare, au lansat redresorul/inventorul conectat la rețea numit ,,răsărit de soare” care a transformat energia electrică generată de celulele solare în curent alternativ, permițând astfel recuperarea energiei electrice/cu alimentarea înapoi în rețea. Scopul companiei Fronius este revoluția energetică. Dacă se dezvoltă un produs nou, compania examinează tehnologia disponibilă existentă pe piață, caută idei inovatoare și soluții noi, cu care extinde limitele în electronica solară.

image description

75 de ani de succes

From its roots as a simple one-man operation back in 1945, Fronius has grown to become an integral part of the industrial landscape. Over the past three quarters of a century, we have developed as a family business from a regional specialist repair shop into a player on the global stage. Our story starts with the company’s founder, Günter Fronius, who made a living as a repair and maintenance man. Then came the idea that changed everything: the trained electrical engineer built a device for recharging car batteries, allowing them to be used for longer. And with that, Fronius was born.

Echipă
Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politica de utilizare Cookie-uri