AVANTAJELE FRONIUS TAURO

CHELTUIELI REDUSE CU HARDWARE SUPLIMENTAR
Cu diverse opțiuni de la Fronius Tauro, cum ar fi AC Daisy Chaining, nu numai că executarea rapidă este garantată, dar și costurile suplimentare sunt mult mai mici.

/ Mai puțin AC-Combiner este necesar multumita opțiunii AC Daisy Chaining

/ Componente suplimentare pentru protecție la supratensiune integrate în invertor - reducere de costuri.

/ Economisire de timp și ușor de implementat datorită clemelor în formă de V.

Mai mult

Nouă Soluție de Depozitare: GEN24 PLUS & BYD BATTERY BOX PREMIUM

Portofoliul Fronius va fi extins în curând pentru a include versatilul invertor hibrid GEN24 Plus, o soluție integrală pentru o autosuficiență solară completă. Împreună, noul convertor BYD Battery-Box Premium și invertorul GEN24 Plus formează un sistem de stocare care stabilește noi standarde în ceea ce privește versatilitatea și performanța.

Mai mult

FRONIUS PRIMO GEN24 este câștigătorul premiului PLUS X

Noul invertor hibrid Fronius Primo GEN24 Plus a impresionat la Premiile Plus X, juriul de experți lăudând invertorul în patru categorii: de înaltă calitate, ușurință de utilizare, funcționalitate și ecologie. Cu caracteristici bazate pe necesitate precum variantele de alimentare de urgență și ușurința de utilizare, invertorul constituie baza soluției fotovoltaice ideale.

Mai mult
Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politica de utilizare Cookie-uri